Minyak kelapa dara

Assalamualaikum, ada yg pernah consume VCO ni tak ? Review korang ok ke ? Tak pernah cuba, nk cuba sbb nk start consume untuk mudah bersalin

Minyak kelapa dara
1 Balas

Sebenanya minyak klapa night bukan tuk memudahkan bersalin tapi lebih kepada kesihatan dalaman.kalau baby lahir,kulit dia bersih. saya sendiri Amal minyak klapa nih.koyak byk Masa bersalin.spupu saya amlkan Ni,last2 czer jugak. Sebenanya bersalin Ni bukan atas APA yg Kita makan.mkn minyak klapa xmemudahkan Kita bersalin ye.atas dri Kita sndiri n Allah je