minyk kelapa dara VCO

assalammualaikum... sy nak bertanya pd sesiapa yg ada penglman. since brapa week kita dah boleh consume minyk kelapa dara vco tu...

1 Balas

36week ke atas..tp sy x suggest sis pki..sb klu masa bersalin normal, xda koyakan then its ok. But klu ada koyakan nurse jahit susah..nti kmu juga yg rasa sakit sb benang mudah tercabut dan jhit pun ambi masa yg lama..sb kulit dah mcm tauhu..

5y ago

Ooo.. Thank u ya.. Tu la. Takot nk try. Tp tgok komen rmai je yg try.. Ok ok xpe.. Consume air kelapa je.. Wat masa ni.. Bio baby bersih. Ekeke