Skit Kemaluan Dn Celah Kangkang

Assalamualaikum ada x mcm sya skit mcm ni bila baring je nk ke kiri knn mmg skit ni anak yg k4 da ni, bila nk bgun rsa mcm otot bbyunyi.. Agak2 klau brurut smbuh x.. awal2 mgndung lg mmg da rsa skit mcm ni.. Skrg da 21week

1 Balas

Boleh ke berurut dekat bahagian ni kak 😳 saya pun rasa macam tu jugak, rasa ngilu gittew. Start dari 24 weeks lagi. Nak gerak ke kiri kanan rasa pedih pedih, pinggang dari awal pregnant rasa macam otot berbunyi hehehe

5y ago

Rsanya boleh.. Sbb sy nk start brurut nt 7 8 9 bln nak lmbut kn urat2 kat kaki Celah kangkung.. Sbb dlu anak prtama je dpt brurut anak kdua x smpt smpai la ktiga gugurmmyg skrg ke4 ni in shaa Allah nk try sbb skit nye ni xle bwa bncg skit sgt bila nk bgun tu