Dada sakit macam ditindih

Assalamu'alaikum, ada tak macam saya, sakit dada bila baring dan duduk tapi kadang2 la kalau baby bergerak,, saya risau la apa patut saya buat.

4 Balas

kadang2 bila perut sudah bsr n mengah..jika slh posisi duduk atau baring boleh rs dan alami sedemikian..jd puan try adjust bdn pd posisi yg sesuai dan yg puan rs selesa

biasa nya sya akan tukar posisi... cth: baring kiri terasa dada sempit, degupan laju..sya akan tkar ke kanan dan akan beansur oke

cari posisi sis yang selesa..biasa la baby semakin membesar.

Sama sy mcm org semput kdg3 pun ad