Hypo Baby

Assalamualaikum, ada tak di sini mempunyai pengalaman baby hypo@gdm (kurang gula). Baby saya dah 8 hari di nicu. Brp lama selalunya nak stabilkan gula dia?

2 Balas

baby sis camna skang..ok x bila dia dah besar..sy baru bersalin smlm..anak hypo gk tp sy xda gdm..cuma besalin masa 36w

wasalam awak ada gdm ke msa hamil?

5y ago

Ye. Saya mmg diabetic... On metformin before.. Tp masa preggy insulated mlm je 22 unit sbb gula fasting still tinggi about 6.5