Gdm on diet

Salam mommy semua . Ada x yg kat sini ada gdm n penah kena hypo ? Saya selalu pening kepala n cek gula mmg rendah sikit smlm . Saya risau sgt bila tgk tanda2 hypo tu . Mcm mne nk elak hypo ye ? Sy mkn pun dh mnum manis pun dh jgk. Ni pening kepala lg . Hmm

1 Balas

Kalau cara saya buat diet suku suku separuh. So plating tu memang complete (carbo, fibre, protein). Pastu 2 jam selepas meal, saya mesti ada snacks. In total saya akan makan 6x sehari. 3x main meal, 3x snacks.