Baby hypo

Banyak lalu kat tiktok pasal baby hypo terpaksa bersalin awal dari due date.ada ke ibu yg mengalami masalah baby hypo?puncanya ape ya?boleh share pengalaman😄

1 Balas

maaf 1st time dengar dan kurang pasti.... hypo apa ya? kalau hypo (kurang gula dalam badan), kebiasaannya boleh detect selepas melahirkan baby. kena kerap beri baby susu je.

4mo ago

betul @naddycakes. ada baca boleh berpunca dari ubat diabetes/insulin. @Eliza Riyana, saya pun ada gdm on diet ctrl semasa pregnant, nurse akan ambik darah di tapak kaki anak saya untuk tengok level gula dalam badan. tu yang saya tahu kena kerap susukan baby untuk stabilkan.