DUA KALI CZER YANG KETIGA NORMAL ATAU CZER

Assalamualaikum.. Ada sesiapa ibu² di sini sudah pernh 2kali czer ktiga norml.. Boleh kongsi pengalaman.. Sbb sya 2kli czer anak kedua bru 1thun 3bulan.. Sya mengandung sekrng yg ketiga 11minggu..

4 Balas

kawan sy ad pengalaman 2x czer ketiga normal, sy ni plk dh 2x czer skrng preggy 16week, sy pon tringin sngt nk normal sis,msih berharap dan slalu berdoa,tpi bila fkir blik xnk ambik resiko tkut ap² jdi

kwn n family members sy yg 2x czer ank ke3 pn czer n then xleyh pregnnt dh..dktr x bg..kne ikat..coz too high risk..

salam sis mcm mana skrg ya.. blh tau anak ketiga lahir normal atau czer?

.