Bersalin Czer

Kali ketiga ni pon akan bersalin czer sbb yg lpas2 pon kene czer..so nak tanya kat semua biasanya lps bersalin czer yg ketiga ni terus kene ikat ke??

2 Balas

tgok dri rahim tu kalau masi ok xjuga ikat..saya 3kli czer saya xmau ikat dorg tgok masa buat pmedahan tu kalau ok...skrg saya mngandung lagi 34minggu kali k 4 czer...

tgk jgk...suggest dari doc...tapi kalo gov hos dia sarankan ikat...macam saya pn kali ke 3 nk czer saya ikat...kalo swasta..biasa dia bagi je smpai 4

4y ago

Ok mekasih