Bersalin Awal

Assalamualaikum, ada, disini yg bersalin 36 minggu.. Kalau ada mcm mana condition bayi mumy semua? Ok x.. Share la pengalaman mumy2

2 Balas

Ok jer tu. Tp masih pra matang. Cuma klu berat baby 2kg ke atas, blh plg mcm baby normal yg lain. Tp 36w pra matang. 37w tepat baru cukup masak. Should be ok. Dont worry.

Yala, condition mcmna ya.. Sy pun prnh trfikir mcmna pnglmn ibu melahirkn baby 36 minggu.. teringin tahu..