Share Pengalaman Bersalin di hospital HKL baru 😁

Siapa ada pengalaman bersalin kat Hospital HKL yg baru tu? OK x? Best x? Mehh laa Share sikit pengalaman korang 😁

1 Balas

Ikut nasib jgk. Saya haritu ramai org. Katil takde ksong. Lepas bersalin still duduk labor room sampai lah dapat tempat di wad. Tp syukur sbb nurse yg assist doc masa bersalin tu baik. Tolong pakaikan pad lagi atas katil tu. time nak kencing pun tolong n tanya lagi ok ke tak dalam toilet tu sbb senyap je. Hahah. Doc yg jahit pun okay tenang je walaupun bius tu ada tempat yang terasa jugak sakit tu tp okay la tahan jela. Jahitan pun cantik nurse cakap. Alhamdulillah. Doa2 lah yg baik2 . Inshaallah.