Ok tak upt ni

Assalamuailaikum semua saya saje je cek upt ni naik double tapi samar2 due period saya lambat lagi 12/9 ni.. tak tahu la sama Ada ni hormon atau pregnant.. kalau betul alhamdullillah la.. upt ni boleh caya ke..

Ok tak upt ni
11 Balas

Due period 12/9, awal sangat untuk dapat positif 😅 dpo berapa ni… macam tak betul je. Bila nak dekat period nanti sis try la test lagi. Mana tau betul pregnant, sebab ovulation awal ke kan 😉

2y ago

Tu la saya saje je nak test 😁😁

upt ni ok ja saya pernah guna..2 minggu lepas sya cek naik 2 line smar mcm puan..selepas 1 minggu naik 2 line terang.saya beli upt jenama lain pulak sbb nk tgok sma tak keputusan nya..

2y ago

Ok nanti saya beli upt yg lain.. terima kasih

Apa yg buat awk cek upt..ada symptom2 pregnant ke awk..kalau ada insyallah lg 2 minggu upt terang..nanti cek balik ye..semoga ada rezeki zuriat buat awk😘

2y ago

Ada rasa cram perut, batuk demam

pernah guna upt nii.. naik double line pegi scan rahim nipis n pstu period.. better gune upt lain dlu.. semoga ada rezeki awak😘

2y ago

Ok inshaallah amiin

. akan jadi positif juga sebab check terlalu awal tuh ..kena check selepas tarikh haid awak datang .. jaga permakanan sis..semoga berjaya..

check awal sngat.. nant check lg.. saya msa awal2 check pon kabur.. dua hari sebelum period check baru jelas.

2y ago

aamiin. smoga dpat berita gembira tak lama lg

utp ni bole pecaya. accurate jgk

2y ago

Oo sebab saya pakai upt beli kat eco

try lagi 2mgu & buat awal pagi kencing pertama

cepat naik kalau cek upt jenis mcm ni

Tunggu seminggu pling nk cpt test balik

2y ago

Ok inshaallah amiin terima kasih