Ok tak upt ni

Assalamuailaikum semua saya saje je cek upt ni naik double tapi samar2 due period saya lambat lagi 12/9 ni.. tak tahu la sama Ada ni hormon atau pregnant.. kalau betul alhamdullillah la.. upt ni boleh caya ke..

Ok tak upt ni
11 Balas

Due period 12/9, awal sangat untuk dapat positif 😅 dpo berapa ni… macam tak betul je. Bila nak dekat period nanti sis try la test lagi. Mana tau betul pregnant, sebab ovulation awal ke kan 😉

2y ago

Tu la saya saje je nak test 😁😁