Nak naikkan berat badan.

Assalamu alaikum ibu2. Boleh share tak recipe mkanan utk baby baru masuk 6M. Baby saya naik berat sikit je utk 6M ni. Nak tahu mommies bagi baby mkn apa utk berat badan dia naik. Baby saya fully BF.

6 Balas

Saya kasi makan nestle cerelaac. Ada byk perisa. Satu sudu cereleac dgn 30ml air. 2 kali sehari. Alhamdulillah berat naik & dlm range

4y ago

baby sis mkn bubur x? ke just cerelac?

Cuba letak cheese dlm mknan dia..biasa ibu2 guna tartura cheese

5y ago

Dh blh pelbagaikn bubur dia..xperlu bubuh bnyk pn cheese..sikit pn dh ckup

kentang carot brokoli rebus dn blenda baby suka sngtt

👌👍

👍