9weeks

Assalam...sy second preg..langsung xda ap2 alahan , mual muntah Alhamdulillah sy macam biasa je.. Cuma ad rasa mulut pahit & sntiasa lapar je......skg da 9weeks..tpi selalu keluar darah coklat2 mcm bru abis priod tu.....sllu kat spender bnyk juga laa.....lepas tu hritu lepas bsama suami ad juga pink2 drh tu....risau...bgtau KK mmg mcmtu ktanya awl hamil..tp ni sllu kluat tp bukan darah fresh...cuma cmpur drh ngan keputihan & coklat2 ...

1 Balas

Wslm, kalau puan rasa tak selesa baik ke hosp jumpa Dr..dapatkan nasihat pakar