sakit pinggang

assalam..sy baru pregnant nk masuk 8 minggu..sehari dua ni slalu sakit pinggang. baring xkena, duduk xkena..kdg2 rasa sakit dekat perut..adakah ini normal? maaf..baru first time pregnant..

10 Balas

Waalaikumussalam, tu normal sis. Macam saya, saya gi klinik tanya doktor boleh tak sapu minyak angin atau tampal koyok salonpas. Doktor klinik kata boleh, sebab pakai di luar, bukan consume. Apa2 pun semoga sis dipermudahkan urusan sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti ye. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕