assalam sy bru blik dri klinik.disini sy ingin bertnya..sewaktu sy membuang air kencing ad kluar sdikit darah..xbnyk ibarat satu titik air..lps tu dtng ke klinik untk mengetahui punca.lps tu dr pun scan tpi xnmpk.dah 2 kli scan xnmpk.as yg pernah mengalam

Assalam.sy barilu balik dari klinik.sewaktu sy membuang air kecil ad kluar sedikit darah.xbnyk.ibarat satu titik air.ap punca dia.dr pun scan tapi tdk nmpk.mcm kosong sdngkn test prengnat hamil.pergi klinik pun test hamil.ad yg pernah mengalami seperti ini.dr sarankan lagi 2 mggu untuk scan balik..adakah baby ok..

1 Balas

Bape weeks dh sis?