Sye nk tnya kalau darah keluar time 34w knpe ye

Ada x yg sama mcm sye

5 Balas

tolong la jgn tanya dalam sosial media. kalau benda tu dh abnormal pergi je hospital bahagian pac. mmg kadang2 mulut doctor nurse leaser. atleast kita tau condition baby kita mcm mna. boleh jadi dh sampai masa. boleh jadi uri dekat bawah. dn lain2 lagi.

keluar darah 34w tu ada prblem dah tu gi klinik for scan atau direct ke hospital ye..

pegi jela hospital. bwk sekali brg bby. dah bleeding kn, boleh jadi nk bersalin la tu.

x normal kluar darah waktu mengandung.. sila ke hospital segera..

nurse pon pesan if ada pendarahan trus p spital