rasa sengugut yang teruk dan rasa mencucuk semasa hamil

Assalam..saya ain..sedang hamil 12minggu 5hari tetapi saya mengalami rasa sengugut yang teruk dan rasa yg mencucuk dalam rahim saya..dan saya dapati saya ada keluar datah seperti lendir bercampur dengan darah pekat..saya tidak faham keadaan ini kerna saya baru saja mengandung ini merupakan anak pertama saya..mohon penjelasan

2 Balas

Better pegi hosp sis sbb sakit teruk smpai ada bleeding kan. Tak normal tu.

Refer dr