Rasa mencucuk fasa dpo

Normal ke rasa mencucuk dkt ari² 2 saat di fasa dpo?rasa mencucuk yg ringan je #seriusnaktanya #ingintahu

5 Balas

Dpo berapa tu? Tanda2 awal pregnant & period lebih kurang sama je. So salah 1 tanda tu lah kot. Kalau sis tengah ttc. Semoga ada rezeki untuk sis 🥰

1y ago

Hari ni due period tapi belum ada Tanda mcm selalunya (breast sensitive). sakit pinggang & kadang rasa cramp mcm nak period. selalunya 1 minggu sebelum period dah rasa breast sensitive + cramp.. tapi xnak berharap. anggap ja kesan ubat² yg sy ambil masa ambil (antibiotic, Panadol,ubat selsema)😅

Normal tu sis, nanti dpo11/12 boleg check UPT. Moga ada rezeki sis bulan ni dikurniakan zuriat 🤲🏻

1y ago

sorry banyak tanya.. hehee... selalunya mommie rasa mencucuk berapa lama? sy rasa sekali sahaja pada dpo 6.. kiranya hari ni dpo 7. bulan ni ovulate lambat(cd18) sebab on medicine demam selsema 😅

sy dpo6 cuma bdn pnas n breast sensetif🤭 semoga ad rezeki kita lpas ni..

1y ago

Aminnnnnn Amin🙏🙏🙏

Normal

1y ago

makasihhh responnya sis🤗🥰

normal

1y ago

makasihhh responnya..🥰