Duduk rumah dengan mertua

Assalam...sapa pernah dduk dgn mertua? Sy dduk umah mertua, mcm2 jadi 😭😭 dia suka cari salah sy..suami sy plk bkn nak pujuk sy..dia bela lgi mak dia 😭😭 sy prnah bgtau nk sewa umah , dia ckp dia nk dduk dgn mak nye..xnk sewa umah...😭😭 Sy xtahan dh dduk mak mertua sy 😩😩

31 Balas

Kalau sy peduli lah,,tnpa persetujuan suami pun sy tetap akn blik rumah mak ayah,peduli lah pndai2 la dia pujuk nnt,,selagi xcari rumah jgn harap sy balik🤣🤣🤣🤣

1y ago

bagusnye awk cmni.. sya nk buat cmni tp takut .. sebb suami kje....tkut emosi dia terganggu sebb dia penah operate kepala...excident...

Bgtau sis nak duduk rumah ibu bapa. Full stop. Sis boleh mengadu kt pejabat agama supaya suami dipanggil utk kaunseling itupun Klau dia nk dtg & berubah sis.

mertua sy baik..tapi sy pilih utk tggal berasingan sbb tak nak mak sdiri terasa hati kalau duduk rumah mertua..

sama la dgn sy duk sekali mertua.entahla kdg2 bleh stress ..bila duk sekali ni kena hadap jala sampai bila2..

súami backup mak dia je..frust sgt sy..😭😭 hari2 gaduh bnda sama..🥲 tension sgt sy

2y ago

Bile dpt suami anak mak, mmg akan backup maknye je. Ape bole buat, sabar je la....

sis sorry tnya. sbelum kahwin sis takde bincang dgn husband ke lepas kahwin stay mana?

balik d kglah sendiri dulu sis😊

baik la duduk dgn sendiri

menyampah nya mertua mcmtu

hm tak faham 😭