kehamilan

assalammualaikun...sy nk tny normal ka xnormal bila lpas bersama akn kluar darah skit???perlu ke ke klnk untk buat scan?? sy mgandung 7weeks3day... ada sejarah keguguran🥺🥺#ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sis kalau sis ada sejarah miscarriage better elakkan dulu bersama. Mcm sy, 2x miscarriage. Lepas bersama je terus keluar drh coklat, lama2 jd fresh blood 🥺. Better pergi cek dekat emergency hospital sis. Sekurangnya doc akan cek baby n bg nasihat

3y ago

aamiin2....

Allahu.. better ke emergency ok. Awal sngt 7 week tu nk bersama sbb pernah ada sejarah keguguran kan. Take care ye puan..

3y ago

aamiin...harap2 xdk apa2 yg serius la..mungkin pnas sma..air krng kot....tp harap sgt xdk apa2...