pergerakkan baby

Assalammualaikum..sy dah 19week Harini tp bdn still lagi lemah2..pening2,lepastu kurang rasa pergerakkan baby..normal ka?ni kandungan yg ke 3..tp tulah pglman sblum ni xdk steruk ni..tp yg kali ni..rasa teruk sgt..ada mommy yg mcm sy?t.ksh

2 Balas

Yaa..dah rasa tapi cuit2 jaa..yg second tu aktif..18week dh rasa..skng ni sy risau Sb alah dah habis tp baru2 ni still ada pning2,loya,lemah..risau gngu dgn pergerakkan bby yg kurng

Awalnya sis rasa pergerakan baby. Sy 26w baru rasa tu pun halus2 ja