Tnye bpe W

Assalammualaikum...nk tnyw bpe Week ye baby akn bergerak2...sye da 24w..lom lg ade gerak2.....normal bpe w?

10 Balas

Wslm.. anak first ye sis? biase anak first ni 20w ke atas.. ade yg 25w pun ade.. sy 20w..tu pun mujur perasan sbb dia gerak kuat.. kalau x xperasan lepas tu pyh dh nk rase.. sbb xselalu.. mgkin dia dh gerak.. sis xperasan.. nnti sis baring waktu mlm biase ank aktif time kite rehat.. sis diam je.. mgkin mase tu rase.. mengiring xrase sgt.. baring.. pape pun enjoy je ye.. lama2 dpt la rase tu makin besar makin kuat.. tulang dh kuat..