Tnye bpe W

Assalammualaikum...nk tnyw bpe Week ye baby akn bergerak2...sye da 24w..lom lg ade gerak2.....normal bpe w?

10 Balas

Wslm.. anak first ye sis? biase anak first ni 20w ke atas.. ade yg 25w pun ade.. sy 20w..tu pun mujur perasan sbb dia gerak kuat.. kalau x xperasan lepas tu pyh dh nk rase.. sbb xselalu.. mgkin dia dh gerak.. sis xperasan.. nnti sis baring waktu mlm biase ank aktif time kite rehat.. sis diam je.. mgkin mase tu rase.. mengiring xrase sgt.. baring.. pape pun enjoy je ye.. lama2 dpt la rase tu makin besar makin kuat.. tulang dh kuat..

waalaikumslm.. brgantung pd bdan masing2.. mcm sy pregnancy yg ni 12 week dh rasa prgerakan cuma lembut² jer.. masa first pregnancy 16 week bru rasa.. in shaa allah nnti sis dpt rasa..

Ikut bdn sis. Sy 12 weeks dh dpt pinpoint bby dkt blah mne dlm perut. 14w , dh strt timbul2, suami pn boleh rse. 16 w, rse soft kick. 18w bru rse tkjut kne kick. Tp xkerap sgt.

depends sama badan.. sya anak 1st tidak berapa rasa masa 24 weeks.. now 2nd pregnancy 24 weeks skrng, baby active betul.. start rasa gerakan masa 19 weeks gitu. sya plus size

bergantung pd badan kita sis,xsmua org rsa baby gerak awal...sy hamil ank first 20w bru rsa,skrg tgah hamil ank kedua 18w dh rsa gerakkan baby...

Wsalam, normally 20w keatas bergantung pd bdn ibu. Sy pun 26w baru perasan, tu pun secuit dua. Asalkan masa checkup dktr kata bby ok, no need to worry

2y ago

sy 22 weeks tiap mlm asik kne kick je .kdg2 dia kick sakit oo.haha..

20w dah rasa.. mgkin awk x perasan gerakkn dia.. halus2 je dulu kita akn rasa.. 21w dh boleh rasa betul.. 24w lagilah boleh rasa sgt 😂

masa ank first,perasan da 17w cmtu,yg sec ni twin 15w da rasa gerakan . skang bru 24w lbh kurg

sy 19w dh rasa baby kick.

sy gerak 17week