Check upt -tive,time tu saya kerap kencing pastu kencing sakit,saya pergi klinik dr ckp +tive..

2 Balas

di klinik doktor check UPT atau blood test? blood test lebih reliable. kadang UPT tak dapat detect sebab HCG rendah lagi dalam air kencing. boleh jadi juga UPT yang sis guna sensitivity dia tak setinggi sensitivity yang UPT sis guna di klinik. doktor tak kata apa2 ke tentang kerap kencing dan sakit tu? macam simptom UTI tu. pelik kalau doktor tak ada ambil air kencing atau darah buat test

12mo ago

saya dulu pregnancy first, ada kerap kencing juga. tapi rasanya tak ada sakit. cuma jadi macam tak lawas. mula2 saya ingatkan kencing kotor juga, lepas few days test UPT positif. boleh jadi tu simptom pregnancy sis juga kut 😅 tahniah sis! 💜💜💜

Saya balik rmh buat test upt pun still negative,ada penah mengalami macam saya tak? 5 hari sebelum tarikh nak period saya ada bleeding 2 hari so xsure period ke apa implantation,time tu yg saya kerap2 kencing..

12mo ago

buat beta hcg sis. lebih tepat