pengalaman kembar sila kongsi

Assalammualaikumm.. sy dah cek upt .. memg double line .. g klinik swasta doctor cek nampak kantung (6week 1day) .. jadi Tak nampak Janine sangat .. tapi sy mengalami muntah2 pening kepala terlalu lama .. dari pagi smpai ke malam mabuk .. dulu Masa anak pertama xmacam ni .. nk mkn pun xboleh .. betul ke pregnant kembar boleh jadi 2 Kali Ganda letih + mabuk Dan lain-2 ? .. Siapa mengandung kembar boleh citer sikit pengalaman.. sy xcek lagi di klinik kerajaan .. xbuat buku sbb memg xlarat .. kepala pening sangat2 sampai Rasa mcm nk nagis .. boleh ibu2 bagi pandangan.. and mcm Mana ye sy nk berpuasa kalau asik muntah pening kepala terlampau sangat .. tq 😭😭

1 Balas

Waalaikumussalam mommy.. Jgn puasa dulu ada rukshah tentang puasa sewaktu hamil.. Bykkan berehat dan cuba mkn makanan bkhasiat.. Kalau tk selera bykkan makan buah, cereal, minum susu, air suam or air lemon/sunquick kosong Semoga mommy diberikan kekuatan mengandungkan sang permata hati ♥️