krem perut

Assalammualaikum,Hye mommy semua..sy skng 24week..sy skng kerap rasa sakit krem kat bahagian rahim..sakit sgt2..baru2 ni ada scan,doc ada ckp yg rahim sy rendah..ada mommy2 pernah alami x?ada tips x utk kurngkn sakit krem perut ni?tq

1 Balas

Better tanya dr sis.. inform dr if adakah sakit cramp tue dtg dr kedudukan rahim. Kalau yer camner nak legakan rasa sakit tue? Sbb kalau buat sembarangan tkut bahayakan bby je sis

5y ago

Yaa..nti scan lg skli kena tanya doc laa..hrtu xsmpt tny pun..tp yg rahim rendah tu risiko apa2 x?Sb doc xdk ckp apa..cuma dia kata 28week scan lain tgk cmna..sy dh risau pkir MCM2😔