Nak Tanya

Assalammualaikum..bulan lepas period 9/6 - 16/6.. Bulan ni tak datang lagi..tadi saja2 lah test sebab setahun tunggu lepas gugur tahun lepas..tengok2 naik 2line..soalannya.. Kalau betul ngandung,dah berapa weeks,rasa mcm awal pulak.. Bila patut buka buku pink..sebab ingat nak dapatkan nasihat doktor..dah 2x gugur.. Ada sapa2 pernah alami mcm saya ?

1 Balas

rest dlu dlm 2week then awak p scan .. sbb sy last period 16/7 , now bru 9week .. klau scan trlalu awal pun tkot x nmpk baby lg 🤗