Ada sejarah gugur perlu call KK tak?

Saya pernah gugur 1st baby dan sekarang dapat tahu pregnant lagi 6 weeks. Adakah saya perlu call KK beritahu pernah gugur sebelum ni atau tunggu week 10 baru datang buka buku pink? Ada sesiapa boleh bantu?

2 Balas

Macam kk saya dia suruh dtg masa 11 week walau dah bagitahu pernah gugur. Dia cakap kk utamakan mom yg kandungan lebih besar..

boleh terus ke kk utk buka buku .. sbb yg pernah miscarriage nii mmg dorg pantau lebih ..

2mo ago

Terima kasih