Air kelapa

Assalammualaikum sy nak tanya.. sy dh 18 weeks.. boleh minum air kelapa tak?? Sy teringin sangat.. ade yg kata x boleh.. ade kata boleh.. konpius sy. 😅

5 Balas

Awak follow Prof Imelda kat FB. Semua benda kita boleh makan dengan sederhana dan sihat kecuali hisap rokok, hisap vape, ketum, dadah, alcohol, junk food, caffeine yang berlebihan dan makanan yang buat awak allergy. Kalau awak GDM pun boleh je makan macam2 tapi ikut guideline. jangan tertekan dengan sindiran orang. awak tahu badan awak macam mana ☺️

3mo ago

baik.. terima kasih atas nasihat dan info . 🥰🥰🥰