Check UPT positif . Check UPT lg sekali terus negative

Assalammualaikum . Sy ingin bertanya . Harap ibu2 sudi menjawab . Hari yg sepatut sy dtg period tp tak dtg dia cuma keluar mcm sporting je . Lepas beberapa hari sporting tu hilang mcm abis period laaa mcm tu . Lepas dr tu sy rasa tak sedap badan sakit pinggang pening loya . Sy cuba buat ujian UPT naik double tp tak terang bukan samar2 . Lepas dr tu sy ada check UPT lg tp terus negetive . Sy ambk keputusan untk pergi check dokter . Lepas scan dokter ckp sy ada 2 kemungkinan . Sama ada baby masih kecik atau sy mengandung luar rahim . Hmmmmm sy takut sngt . Hati tak keruan . Ada sesiapa yang mcm sy ?

4 Balas

sis bli clear blue dgital..yg tu sng dtct sis preg or x..jns upt cm2 siap bg thu bpe weeks kte preg