Mimpi pregnancy test double line yang sangatlah terangg

Assalammualaikum. Hi sis semua. Saya nk tanya , saya masih belum lewat priod lagi. Nk diikutkan lagi 2 hari sy akan priod.Tqpi mlm tadi saya mimpi pregnancy test sy double line yg sangat terang. Seminggu 2 sebelum ni sy selalu rase krem bawah perut. Nak2 time dduk dalam kreta. Rasa sangat krem terpaksa sy trun kn seat supaya prut lega. Nk tanya la kan.tu tanda2 preggy ke kalau krem2 ni? Sy da 12bulan kawin tapi sokmo hampa kalau buat upt 🥲 so this month xnak laa buat dlu sebab takut kecewa lagi.

1 Balas

sometimes yes, tapi takut juga sebab tak period lagi kan, kalau lewat sehari dua buat lah upt