Pengalaman baby 2 bulan susu fm

Assalammualaikum.. Siapa ada pengalaman baby 2 bulan dah full susu Fm?? Boleh share tak??

2 Balas

Sy dr NB anak dh FULLY FM. nak tnya psl ape? Penting kna cr susu yg x buat anak sembelit. Kna trial and error. Unlike BF baby, klu diorang x berak sehari dua, ok je. Tp FM kna berak hari2. Sy bg enfalac A+.

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..hrp ada mommy lain blh sharepnglmn mereka dgn puan lepas bc komen sy ni..sbb ank sy fully bf..mg dpmudahkan segalanya..aamiin..