Batuk lebih 3 minggu

Assalammualaikum semua..sy dah batuk lebih 3 minggu..tak baik2 jgk..sy tak makan ubat, cuma minum bancuhan lemon dan sesudu madu.perlu ke sy ke klinik kesihatan?sy juga selalu mengalami kekejangan kaki..dlm 1 mlm kdg2 smpai 3 kali..pinggang pn sakit..boleh bantu beri pendapat?

1 Balas

Waalaikumsalam. Sebaiknya pergi kk. Nurse akan check kenapa kena kerap kekejangan kaki. Dan boleh minta ubat batuk yang selamat dengan ibu hamil. Cuba makan ubat batuk juga. Kalau tak jalan juga mungkin sebab pembawakan budak. Sebab saya pun pernah kena batuk masa hamil dalam jangka masa yang lama