Hb low

Assalammualaikum semuanya..moga ibu2 n bakal ibu di dalam group ini sihat selalu.. teringin untuk bertanya pada hari ini.. kandungan sy hari ini genap 22 minggu... awal kehamilan, hanya alami muntah2 biasa shj tp bukan morning sickness. Alhamdulillah. Sy follow segalanya apa yg nurse kkm bagitahu sy, dar segi pemakanan n etc.. tp baru2 nie, sy mengalami hb yg low sehingga meyebabkn sy pengsan di dalam toilet... kalo nk diikotkan dari segi info yg sy baca di buku pink n google... tuh menyebabkan cara pemakanan kita tidak betul.. ? n then, sy makan apa shj yg bole membantu menaikkan hb sy semula tp masih x oke.. sy ada refer dgn nurse kkm, tp dorg kata ini normal.... betul ker??? .. suami sy fikir sy stress bekerja n minta sy berhenti kerja... fmly sendiri n fmly in law pon minta sy berhenti keje...? Ada x cara lain untuk sy mengatasi masalah hb low nie.

1 Balas

Panduan makanan hb low. Kaffien kne kurangkan atau x payah ambk langsung. Contoh mcm milo, kopi, teh

5y ago

Cara awk mkn ubat tu salah kot..