29 week

Assalammualaikum semua , sye nak tanye normal ke kalau baby kurang aktif siang , tapi bile malam baru lah aktif terlebih ? skang baru 29 week

2 Balas

Normal puan, sebab siang kita banyak gerak n malam bila kita rehat dia pula yang exercise. That why bila baby lahir dia akan berjaga malam n tidur siang.

Normal sbb dr ckp, waktu siang kita busy & xprasan sbnarnya baby aktif juga. Masa malam kita berehat, jd kick baby tu akan lagi obvious.