normal ke?

normal ke kandungan 29 minggu bayi kurang bergerak waktu siang, tapi aktif pada waktu malam? #firstmom #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

Normal. Wktu siang kita byk bgerak, bby akn penat, sbb kita pkai byk tenaga. Dan bila kita rehat, kita restore tenaga, masa tu bby akn aktif.

2y ago

Ye Sama2. Ni dh kena kira gerak kan? Make sure ikut tips yg misi dh ajar.

normal sis .. tapi kena make sure baby cukup 10 gerakan 9am - 9pm .. kalau x gerak, kejutkan dia .. tepuk² sikit perut ..

2y ago

kalau tak jadi juga, minum air sejuk sikit .. air oren ke ..

Normal. Bb sy pun suka gerak waktu malam.

normal