Selera makan bertambah

Assalammualaikum hi semua. Saya baru mengandung 5 minggu 6 hari. Nak tanya normal ke selera makan bertambah pada first trimister? Sebab saya berselera makan. Tapi saya makan makanan yang macam nasi,mihun goreng. Sebab ada orang cakap nanti baby besar kalau makan banyak. Sedangkan saya memang lapar and tengah berselera nak makan.

1 Balas

mkn jela. kenapa nak kena dgr kata org? biasa je mkn byk masa mengandung. sbb bby nak membesar n awk mkn utk 2 org. bkn awk sorg je. bby perlukan nutrien yg cukup utk membesar. jgn dgr kata org, lapar nnti, jadi gastrik pulak.