Normal ke?

Hai mommies. Nak tanya, normal ke anak² bila dgn ibunya jadi terlalu clingy. Payah nak tido lama, tido tak lena macam tido² ayam.. Makan tak selera. Tapi, kalau dengan orang lain macam ayahnya, neneknya bole tido lama. Makan berselera siap bertambah² ?? #bantusharing #1stimemom #mommybuntu

1 Balas

Awak! Anak kita sama!!!!! Sampai hari hari saya marah dia sebab dia tak nak makan. Penat tau sampai masak 2 atau 3 lauk. Masak nasi, masak pasta, masak mee. Tapi bila dia pergi rumah Nek dia, amboi nasi goreng cina je licin! Siap makan biskut. Dekat rumah dia cakap Yucky. Sentap tau. Padahal baru 3 tahun. Sabar je lah ya mommy. Normal sangat tu. Diorang extra sikit dengan kita