Minum susu kambing ok x

Assalammualaikum semua.. nk tnya sy dh 23 weeks..blh x eh pregnant minum susu kambing?sbb ade org kata susu kambing panas tp elok utk jaundice baby

22 Balas

Sy ok minum dari awal khmilam smpai skrg 11 week alhamdulillah ok,sy minum susu lazz(susu kambing)

Waalaikumusalam sis, takde masalah nak minum susu kambing asalkan minum air masak yg cukup

Sy mnum ssu kmbing laaz kurma utk mngelak bby bakal lahir trkna jaundice.. insyaa ALLAH..

Ok je..saya pon minum susu kambing lazz sebelom pregnant lagi..sekarang dah 16 weeks..

Waalaikmsalam... Sy minum lazz susu kambing kurma... Ok je sy minum...

Sy start 20 weeks amalkn hi goat. Ttbe hb naik cntik!

Elok je tpi xsmua org bole. Tkut panas.

Time peknen boleh jer sis...

sy amik susu kambing lazz asli

Boleh je sis.