Susu Kambing

Assalammualaikum.. Hi mummy2 sume.. Nk tye la.. Ade x sesape yg minum susu kambing time pregnant ni? Susu ape yg ok yer? Boleh bg cadangan x?

22 Balas

Hi goat nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

sy minum antara susu Lazz atau susu juna, alhamdulillah dua dua okay akak. sy pun so far tak sembelit masa pregnant ni.. alhamdulillah ngam dengan sy.. akak try lah ye.. insyaAllah nanti akak jumpa lah susu yang serasi and ngm dengan akak and baby..

masa anak petama minum susu kambing org ckp boleh elak kuning... tp anak lahir ada kuning jgak... tp x tinggi lh.... anak ke2 minum susu kurma... alhamdulillah anak lahir x de kuning....

Sepanjang pregnant, bersalin & dlm pantang sy minum susu kambing khalish coklat + kurma.. Mse dlm wad minum tu xde mslh sembelit.. Alhamdulilah..

Sy mnum susu wildan mama premium.. So far jrg sembelit. Kuning xthu lagi sebb bru 36 week.. Harap2 xla🤲

Wslm.. sy mnum ssu kmbing laaz kurma.. bgus bole mncegh bayi dripada jaundice bila lhir nti insyaa allah..

banyak kak. Saya minum susu kambing Choco Milk brand Miracle Everich. Harga pun ok bagi saya.

Sy minum susu family sbb gdm doc x kasi minum pregnant milk sbb contain gula tinggi.

Susu Rizqi by MAMADIL.. banyak khasiatnya.. sy juga agent sah MAMADIL.. 😊

Sy minum susu kambing fresh . Order dengan penjual susu kambing . Mmg bagus sgt