Positif ka mcm ni?

Assalammualaikum semua. Nak tanya, kalau line T tu x berapa clear, positif ka negatif ya? Yg ni sy test petg td selepas 5 hari x period2..

Positif ka mcm ni?
11 Balas

Nampak 2 line tu.. Tahniah sis.. Doakn Sy jga.. Ada amalkn ape2 ke sis sblm Prgnt.. Nk info jga..🤭

4y ago

Sy & suami ikhtiar dgn mengamalkan supplemen shaklee utk seimbangkan hormon. Sy makan GLA Complex untuk seimbangkan hormon & Bcomplex. Suami pula ambil Zinc Plus & Carotomax utk penghasilan sperma yg kualiti. Selebihnya kami kongsi mkn vitamin C, tu pn dr shaklee juga. & Yg paling penting ialah jgn putus doa sis. Semoga ada berita baik dr sis dlm masa terdekat 😘😘

Cuba test pagi2.. air kencing yg pertama.. mungkin lagi jelas...

4y ago

Dah sis. Sama juga. Masih sama2.

Repeat lagi. Guna upt lain juga. Macam ni belum confirm lagi

4y ago

Dah guna yg clearblue, alhamdulillah positive 🥰

Yes!test lg untuk selang 2/3 hari mesti lg pekat

4y ago

Sama juga sis. Masih lg samar2

Bila last period sis? Sy pn naik samar jugak upt

4y ago

Lbh kurang. Sy 3mei

Yes. But i suggest try buat test again.

4y ago

Dah buat jam 3 pagi td. Keputusan masih sama. X terang sgt.

positif

+ve 🌹

4y ago

wc 😊

Positif

4y ago

Alhamdulillah 🤲🤲

positif

4y ago

Syukur alhamdulillah 🤲🤲