Positif ke ni ?

Pagi td test ada line samar2 mcm ni . Nak tanya ada yg pernah mcm ni ke ? Positif atau negatif ya ? 2 tahun menanti ni .

Positif ke ni ?
13 Balas

Sama macam saya punya. Tengok betul betul baru nampak line. Lepastu saya check selang sehari. Makin lama makin pekat. Lepastu check clearblue keluar pregnant 2-3. Kalau awak tak sabar mcm saya, check je selang sehari. Kalau tak boleh tunggu seminggu baru check semula hehe inshaAllah ada tu. Jaga diri jangan buat kerja berat ya

2y ago

Hehe , sy pun mcm sis , tak sabar gak , test hari2 , hari2 pun masih samar, harini test lg . Tp tak sesamar yg mula2 ni . Then perut & pinggang cramp, tahu2 ada cecair coklat keluar. Normal ke ? Lepas keluar cecair tu, hilang terus cramp kat perut & pinggang . Cramp belah kiri .

sama saya...sya cek 27/5 naik line ..bulan 6 dtg period ..dlm masa cek upt naik line samar...pi klinik cek urin (-) ,dr kata nk scan kena tnggu lg bape mnggu ..tp smpai skrg cek upt 2 line samar2 dan ada nmpk sikit ..tp kali ni gun rm2 punya ok ke? sblum ni jenama lain sama jgk naik 2 line

2y ago

Sepanjang seminggu drp tarikh sy post ni sy test semua naik double line tp samar . Latest test harini , dah tak samar mcm dlm gambar tp still tak berapa terang . Tak berani nak g klinik dulu 😅

Hi puan. Kalau period tak datang² boleh check upt sekali lagi. Kalau masih samar juga boleh check di klinik. Moga ada rezeki puan tak lama lagi. Aamiin ya rabbal alamin

2y ago

Sy check hari2 😅 tp masih samar2. Harini dah tak samar tp line masih tak seterang yg diharapkan . Cuma harini pinggang & perut cramp , then ada cecair coklat keluar . Lepas keluar tu terus hilang cramp kat perut & pinggang . Normal ke ?

saya pn mcm ni test pertama.. samar2.. tp tdi pagi sy cek dah terang pekat.. Awak tunggu 4 atau 7 day lg bru cek..

2y ago

Okay baik , terima kasih atas perkongsian 👍

nmpk line tapi samar... cuba sis test lgi seminggu insyallah kalau btl ada upt akan terang nnti

2y ago

InshaAllah . Nt sy check lg

InshaaAllah potisive tu. Check balik lepas seminggu

Samar. Nanti boleh cek lagi. InsyaaAllah ada rezeki tu.

2y ago

Baik , sy tak sabar check hari2 😂 tp hari2 samar . Cuma harini nampak lg terang sedikit drp dlm gambar .

macam mana lps result ni? sis pregnant tak?

saya pun cm tu gak...3 kali test

2y ago

Alhamdulillah , moga awak pun dikurniakan zuriat 🥰

positive tu