Tak berak selepas bersalin czee

Assalammualaikum semua nak tanya kalau habis bersalin czer bru ndk pandai buang air besar pew ubat nya, baru kalau buang air besar warna hitam to pon 1 kali jwa buang air besar. Bb sye firstime nie.

4 Balas

Byk mnum air, mkn sayuran hijau ..mkn oren..confirm lawas...ank 1st dulu bli lactul mcm xda function..ank 2nd ni mkn sayur byk2, oren byk2, seronok gila membuang..taik keluar effortlessly ha

sy bsalin czer, lps discaj hospital baru blh buang air bsr. sblm2 tu cuma kentut saja.

10mo ago

tgk pd farmasi. tahun lps sy beli dlm rm30++

Banyakkan minum air n makan buah oren…

8mo ago

owh ok, terima ksih ya

byk minum air suam dan vitamin c..

8mo ago

terima kasih ya