PERUT TERKEHEL NORMAL KE ?

Assalammualaikum semua , mohon jawab soalan saya .. tadi pagi saya tersalah tidur tiba tiba dekat area perut macam memulas sesuatu , rasa macam kena cubit lepastu dia pulas … agak agak ada effect apa apa tak dekat kandungan .. sekaeang prut rasa pedih sikit .. tolong jawab semua 😭

1 Balas

normal..kdg bile kite mgiring nk pusing balik memg rasa terpeleot.leh tahan sakitnya 😅

12mo ago

Akak pun selalu macam tu ya , memang bunyi mcm tu sakit sangat .. eisau je apa apa .. kalau tkde apa apa alhamdullilah 😅