Sakit perut memulas mulas

Assalamualaikum mommies. Sekarang saya dah 37w 3d, harini start sakit memulas perut tiba tiba, nak kata sakit nak berak pun tidak. Agak agak kenapa ya? Contraction ke? Perlu ke nak gi hospital? 😢#bantusharing #firstbaby

1 Balas

ᴛᴀɴᴅᴀ ɴᴋ ʙᴇʀsʟɪɴ ᴅʜ ᴛᴏ sɪs... ʙᴇᴛᴛᴇʀ ᴋᴇ ᴋʟɪɴɪᴋ ᴊᴇ ᴅʟᴜ ᴜɴᴛᴋ ʙᴜᴀᴛ ᴘᴇɢᴇsᴀʜᴀɴ ᴅɴɢɴ ɴᴜʀsᴇ ᴋᴋ

2y ago

Yeke sis? Hm risau kalau pergi kang dia suruh balik. Tadi datang sakit dalam 5min, lepastu off, pastu dia mai lagi😣😣