Test kedua one line..?

Assalammualaikum selamat pagi smua nak tanya nie ...sya ada test pagi nie tdi jer ..yg nie test kedua npe one line jak ya padahal test pertama double line ..da spe2 yg thu tak tlong bgithu..? Saya risau lah #ingintahu #pleasehelp

Test kedua one line..?
8 Balas

Kalau awal kehamilan (baru je miss period), hcg level still low. Kena guna kencing pagi pertama. Cuba lagi selepas beberapa hari dengan kencing pertama lepas bangun. Tapi kalau dah macam seminggu lebih missed period, anytime pun boleh.

2y ago

Oh dah lama tu. Cuba Clearblue digital. Memang mahal sikit. Tapi senang nak baca. Either not pregnant atau pregnant untuk berapa minggu.

Hi sis.. Test kit dari gaurdian tu, kalau warna purple utk ovulation.. Kalau warna pink brand gaurdian, untuk pregnancy test. Cuba sis check balik kat kotak gaurdian tu tulis apa.

2y ago

Okay sis.. Sis beli pregnancy test yg lain ok. Yg sis guna tu yg warna purple ovulation test utk cek kesuburan.

kalau awal2 test pagi je..makin kita kencing mmg akan makin pudar...nanti lg 2 hari akan makin pekat...dun worry in sha Allah takda apa.

2y ago

ya sis to lah smoga tak dha pape

Test di subuh hari. Then nak test lagi sekali, test subuh esoknya pula.

Dah try test upt lain?

try lagi 1 upt sis..

2y ago

ok sis tq 😊

dah cek upt lain?

try again dear