Proses keguguran atau kehamilan berjaya?

Assalammualaikum, saya nk bertanya, saya da 7week+ pregnancy. Tapi spotting saya da terjadi selama 9hari (masuk 6week) (coklat, pink) dan skrg Saya mengalami pendarahan seperti tengah period (3hari) perut cramp, darah period tkla penuh 1 pad. Bnyak kali pergi hospital tp doktor kata threated misccariage ataupun early pregnancy simptom tp kantung saya membesar cume dlm tu kosong dan cantik dduk dlm rahim. Ada sesiapa mcm saya? Skrg ni saya tga melalui proses keguguran ke? Ahad ni baru jumpa pakar sakit puan. Saya risau sgt bila masuk bilik air. Sedih bila nmpk darah kat pad saya . #ttc5tahun #firstpreganancy #bantusharing

8 Balas

kalau darah dah penuh satu pad. better awak pergi semula hospital. jgn tggu dkt rumah dear. kalau ada duit lebih awak pergi private hospital pula