Pregnant after miscarriage

Assalammualaikum . Saya nak tanya . Bulan lepas saya baru keguguran 6weeks . Bulan ni saya mengandung lagi . Nak kira mcmne ye ? Tarikh last period ke ?

2 Balas

saye ke klinik pakar dorg assume date gugur tu as 1st day period tapi utk buka buju dorg akn gune redd scan so before buka buku utk confirm redd scan so blh gune date gugur je mcm saye gugur 27/3 after 2mnggu subur kire mmg ngam mcm period so saye follow 27/3 tu je mcm klinik pakar bgthu... klau 27/3 due 1/1 follow subur 3/1 so xjauh beza mana lah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

Wsalam. Klu pregnant kira hari 1st last period. Tp patutnya tgu cycle period dlu baru conceive semula. Utk bg hormon stabil. Moga yg baik2 shj utk sis.